Pathe-film-diner-amsterdam-everything-on-a-stick

Pathe Filmdiner deal (in Dutch)

Een avondje uit naar Pathé City wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner. Voor de extra voordelige prijs van €27,50 ga je naar de film en geniet je van een heerlijk 3-gangen menu van Everything on a Stick. Hierbij is dus ook de prijs van het ticket inbegrepen!

Als film liefhebbers We zijn dan ook erg trots dat Pathé City ons gekozen heeft als één van de twee restaurants voor de Pathé City Filmdiner.

Hoe werkt het?
Kom bij ons eten en bestel het Pathé Filmdiner. Bij het afrekenen ontvang je een Pathé City Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé City inwisselen voor een regulier filmticket. Het is altijd verstandig vooraf zowel bij ons als voor de film bij Pathé te reserveren.

Hoe reserveer je?
Je kunt je tafel bij ons online of telefonisch reserveren (020-6261874). De film reserveer je via de Pathé Lijn 0900 – 1458 (€ 0,80 p/m) of in de bioscoop zelf. Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. In de loop van maandagavond staat het programma op de Pathé website.

Voorwaarden
De prijs van het Pathé Filmdiner is exclusief drankjes of andere extra’s.
De Pathé City Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé City.
De Pathé City Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen. Voor 3D voorstellingen geldt een toeslag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/home/eoasnl/domains/eoas.nl/htdocs/www/nieuw_wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405