Food truck - Sticks on tour

Vers, kwalitatief, gezelligheid

Vers en kwalitatief eten wordt nog te vaak gezien als een exclusiviteit dat gepaard gaat met hoge prijzen. Met ons concept willen we laten zien dat deze veronderstelling onjuist is, en door de gerechten te serveren op een zogenoemde stick willen we onze gasten graag een bijzondere (eet)ervaring bieden waarbij niet enkel het eten centraal staat, maar ook de gezelligheid van samen eten!

EOAS Food Truck

EOAS Food Truck omarmt daarmee het originele street food concept en brengt het terug naar de originele setting. Wij bieden verscheidene street food aan met de nadruk op pure producten. Er is een grote diversiteit van vlees en vis, te combineren met groenten. Simpele lichte gerechten met volle smaak geserveerd op een stick. De gerechten worden veelal gegrild, bereid met verse ingrediënten en oog voor presentatie en detail.

Verschillende gerechten buiten de restaurant menukaart om

De food truck serveert uiteraard gerechten van ons menu in het restaurant, maar zeker ook gerechten die meer experimenteel zijn. Denk hierbij aan Grasshopper sticks, de steeds populairder wordende Bao Buns, de Vietnamese lenterollen, en nog veel meer!

Food truck - Sticks on tour

Have you already spotted our foodtruck throughout Amsterdam? Don’t miss out on all the special bites and check our tour dates on our blog.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/home/eoasnl/domains/eoas.nl/htdocs/www/nieuw_wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405